Denk mee over de inzet voor onze cao!

De huidige cao voor het Carrosseriebedrijf loopt tot 31 mei 2019. Dat betekent dat in april de onderhandelingen voor de nieuwe cao beginnen. Daarom gaan wij graag in gesprek met leden van zowel FOCWA als RAI CarrosserieNL.

Graag nodigen wij u uit om mee te denken over de inzet voor de onderhandeling. Om straks te kunnen onderhandelen en beslissen over de inhoud van de nieuwe cao, willen wij zoveel mogelijk input van onze leden meenemen. Het is dus erg belangrijk dat u erbij bent!

Bent u al op de hoogte van de laaste arbeidsrechtelijke ontwikkelingen?
Tijdens het programma praten wij u ook bij over de nieuwste arbeidsrechtelijke ontwikkelingen in 2019, de Arbowet en het goed en veilig werken met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Aanmelden
We organiseren diverse bijeenkomsten door het land. Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan via onderstaand formulier.

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 
 *
Na afloop van de bijeenkomst staan er luxe broodjes met soep voor u klaar.
RAI Vereniging, sectie RAI CarrosserieNL en FOCWA respecteren uw privacy. Uw persoongegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statements van beide lid-verenigingen. RAI CarrosserieNL en FOCWA vormen samen de Federatie FOCWA.
RAI Vereniging  - FOCWA