BootCampus 'ADHD in de klas'

Hoe laat je ‘drukke’ leerlingen opletten in de les?
Wat kun je doen om negatieve interacties te vermijden?

Naar analogie van een bootcamp waar je snel en indringend jezelf traint, organiseert LannooCampus een BootCampus. Een online workshop waarin je in korte tijd veel informatie krijgt. We laten je in een ongedwongen sfeer ideeën opdoen, inspirerende mensen ontmoeten en unieke vaardigheden bijleren. Deze editie bestaat uit een online workshop, gegeven door Anton Horeweg.

Anton Horeweg is gedragsspecialist (M SEN) en heeft meer dan 35 jaar ervaring als leraar in het basisonderwijs. Hij schreef onder meer Gedragsproblemen in de klas en De traumasensitieve school.


Inhoud

Leerlingen met ADHD hebben het lastig op school. Ze vragen extra aandacht en verstoren soms de les. Andersom stelt de schoolomgeving hoge eisen aan deze kinderen, waar ze moeilijk aan kunnen voldoen. Hoewel we meestal praten over leerlingen met ADHD alsof ze ‘alleen maar’ ADHD hebben, zijn er eigenlijk meer leerlingen die daarnaast andere problemen hebben. 

In deze BootCampus krijg je inzicht in de moeilijkheden die leerlingen met ADHD vaak ondervinden in de klas en krijg je alvast een aantal tips om de nodige ondersteuning te geven. 

Praktisch

De BootCampus ‘ADHD in de klas’ bestaat uit een online workshop op donderdag 27 mei 2021 van 16.00 tot 17.00 uur. En daarbij ontvang je thuis het boek ADHD in de klas, praktijkgids voor leraren (twv €25,99). Voor dat pakket betaal je €50 per persoon.

Wij kijken ernaar uit je te inspireren!

Inschrijving BootCampus


Persoonlijke gegevens
 *
 *
 *
 *
 *


Facturatiegegevens
 *
 *
 *
 *
Facebook
  Twitter   Mail
Uitgeverij LannooCampus (België), Vaartkom 41, 3000 Leuven
www.lannoocampus.be  |  info@lannoocampus.be